Veel gestelde vragen:

U heeft reeds verschillende arrangementen maar ik wil het net iets anders. Kan dat?
De arrangementen die wij etaleren op onze website zijn enkel een voorbeeld van enkele Incentives die wij reeds hebben samengesteld.  Iedere Incentive is anders.  Wij maken voor u, de klant, een Incentive op maat. 

Hoeveel kost een Incentive?

Dit varieert enorm.  Een Incentive begint vanaf een paar honderd euro – een leuke vergadering in de nabijheid (zonder overnachting maar wel met een leuke activiteit – bv. Vergaderen in Kolijns plaat (Nederland en daarna gaan wedstrijd zeilen) tot meerdere duizenden euro’s. Voor ieder bduget kunnen wij een tof voorstel uitwerken.  De prijs hangt af van de locatie, duurtijd en inhoud. 

Is er een reisbegeleiding bij?

Er is altijd een lokale gids bij, maar naargelang de grootte van de groep en de complexiteit van het arrangement sturen wij bijna altijd tijdens de Incentive een medewerker van BTS op locatie.  Dit vereenvoudigt de opvolging, de inchecking, specifieke aanvragen, wijzigingen etc...

Waar moet ik verder op letten?

Wat is de leeftijd van uw groep?  Zijn deze mensen sportief of cultureel ingesteld? Het is soms aangewezen om meer te kijken naar de eigenschappen van de doelgroep dan naar uw eigen interesse!  In welk seizoen wilt u dit project verwezenlijken? Wat zijn de lokale condities in die periode?  Regen of onweer is nooit een goede stimulator.  Zoekt u team building activiteiten? Wat tracht u te bereiken tijdens deze trip?   
Alles is mogelijk – Wij trachten uw Incentive te optimaliseren binnen uw budget.