Incentive reizen dragen bij tot de groei van uw bedrijf. Uit diverse studies blijkt dat een incentive reis zorgt voor verbeterde klantenrelaties en gemotiveerde werknemers. Daarom verdienen incentives zichzelf terug. De stimulatie van uw klanten of medewerkers zorgt namelijk voor omzetgroei. 

De bestemming en het programma wordt bepaald op basis van het doel van uw incentive campagne. Zo creëren we de perfecte invulling in lijn met uw bedrijf en uw doelstellingen. Elk incentive project is uniek. Daarom hechten onze project managers enorm veel belang aan een gedetailleerde briefing. Op basis daarvan werken ze een voorstel op maat uit. Bij BTS Incentives kan u rekenen op gepassioneerde expertise en een geëngageerde klantgerichtheid. Zo beschikt u steeds over de nieuwste bestemmingen en trends in de bedrijfswereld.

Over Bts Incentives

In de aanloop van de reis ondersteunen we u ook graag in het opzetten van een eventuele marketingcampagne. Een dergelijke campagne prikkelt de potentiële deelnemers op voorhand en laat de beleving al voor de reis beginnen.

Tijdens de incentive kan u in een ontspannen sfeer netwerken dankzij onze discrete begeleiding van uw incentive project. U focust zich op uw doelstellingen en ondertussen bekommeren onze ervaren begeleiders zich om alle logistieke aspecten van de incentive reis.  

De getuigenissen van onze tevreden klanten die ieder jaar opnieuw voor BTS kiezen voor de organisatie van hun incentive weerspiegelen dit.