Land: Belgi
Beschrijving:

Dag 1
11h00: Afspraak in het hotel Martin’s Patershof in Mechelen
12h00: Lunch in het hotel
Na de lunch, bustransfer naar het centrum van Lier.
13h30: De groep wordt verdeeld  en de verschillende activiteiten van telkens 1u30 vangen aan. Om beurten zullen de groepen city golven, een boottocht inclusief bierproeven maken en een vespa tocht maken. 
City golf: Dit is een spel waarbij plezier, ontspanning en gezelligheid centraal staan, golfevaring is dus absoluut geen vereiste! Het is een variant op klassieke golf. De deelnemers spelen een parcours van 6 of 9 holes op verschillende, unieke locaties die zich in de Lierse binnenstad bevinden. In tegenstelling tot klassieke golf speelt men bij City Golf niet naar een hole, maar naar een target. Dit kan een standbeeld, vuilbak, bank, basketring, enzovoort zijn. Alvorens het parcours te spelen krijgt iedere speler een korte golfinitiatie.
Vespa trip: Met dé klassieker onder de scooters, maken de deelnemers een idyllische rondrit en ontdekken op die manier de mooiste plekjes en stukjes natuur van het Pallieterland.
Boottocht en bierproeverij:  Boottocht in oude palingschuiten op de Binnennete. Zo ontdekken de deelnemers pittoreske plekjes en verrassende stadsgezichten van Lier. Vervolgens genieten ze van een bierproeverij van een geattesteerd zytholoog.
18h00: Einde activiteit en transfer naar het hotel.
Check in & vrije tijd om zich op te frissen.
19h30: Bustransfer naar het Elzenhof in Lier.
Heerlijk diner & spetterend dansfeest.
Bustransfer naar het hotel & overnachting

Dag 2
Ontbijt in het hotel Martin's Patershof
Check out & vertrek

Het gloednieuwe hotel Martin's Patershof ligt in het historische hart van Mechelen en biedt unieke accommodatie in een voormalige kerk. Het hotel is heel centraal gelegen: Brussel en Antwerpen liggen slechts 30 minuten verderop.
De rustige kamers zijn stijlvol ingericht en voorzien van comfortabele bedden, een minibar en een eigen badkamer. De combinatie van originele, authentieke elementen van het gebouw en een moderne inrichting en aankleding is een ware lust voor het oog!