Land: Belgi
Beschrijving:

Ontdek Brussel  & beloon uw klanten, medewerkers of dealers met een leuke dichtbij-incentive in deze charmante kunststad.
Van de pracht en praal van de Grote Markt tot de legendarische Manneken Pis, Brussel houdt nooit op met charmeren en imponeren! In combinatie in het exclusieve designhotel BLOOM!, zorgt BTS ervoor dat dit een weekendje wordt om nooit te vergeten! (*)

Hotel BLOOM!

Uw bezoek aan Brussel zal in stijl gebeuren, met een verblijf in hotel BLOOM!, waar hedendaagse kunst en comfortabel, trendy accommodaties met elkaar verenigd worden. Na een aangename dag zal dit buitengewone hotel u heerlijk laten genieten van de rust die hier heerst.U geniet van de lichte en luchtige sfeer van de ruime kamers en ontspant in het knusse interieur.

       

Zaterdag

Samenkomst op de plaats van uw keuze & vertrek naar Brussel (of eigen vervoer van de deelnemers & afspraak in Brussel).
Aankomst in Hotel Bloom! & onthaal door onze gids. Tijdens de check in krijgt u een welkomstdrankje aangeboden.
Na de check in gaan de deelnemers op ontdekking van het charmante Brussel. Onder begeleiding van onze gids staat er een panoramische City Tour op het programma. Men ontdekt de belangrijkste bezienswaardigheden waaronder het Atomium, het Koninklijk Paleis van Laken, het Jubelpark, de Europese wijk met het Europees Parlement, de Wetstraat en de Parlementsgebouwen, het Koninklijk Paleis, het Justitiepaleis, het Centraal Station, de Sint-Goedele kathedraal,...  Onderweg zal er een stop worden gemaakt voor een heerlijke Brusselse wafel.
De voormiddag wordt afgerond met een bezoek aan een chocolade atelier. Men brengt hier als het ware een “bezoek achter de schermen”, inclusief een heerlijke degustatie van warme chocolade en enkele pralines. (duur 45 min.)
In een typisch Brussels restaurant zal er een lichte lunch plaatsvinden.
In namiddag worden de deelnemers naar Anderlecht gebracht, waar er een bezoek aan het Geuze brouwerij-museum op het programma staat. Na het bezoek volgt een degustatie.
Na het bezoek keren de deelnemers weer naar Brussel, waar zij wat vrije tijd ter beschikking krijgen.Het diner zal in hotel BLOOM! Plaatsvinden, in een geprivatiseerde ruimte in het restaurant. Het restaurant is verdeeld in diverse zones met telkens een verschillende stijl. U kiest de ruimte die het best bij uw groep past.
Overnachting.

Zondag

Vrij ontbijt in het hotel.
Vrije voormiddag. U krijgt de gelegenheid de beroemde vlooienmarkt, op de vossenmarkt, in de Marollen te bezoeken.
Lunch in La Belle Maraîchère, een restaurant dat gevestigd is in een gebouw dat dateert uit 1759. Dit restaurant staat bekend als één van de beste restaurants van Brussel en biedt  heerlijke gerechten uit de Frans-Belgische traditionele en klassieke keuken.
In de namiddag staat een bezoek aan het historische centrum van Brussel op het programma met ondermeer een bezoek aan de Brusselse Grote markt met zijn gilden huizen, de Sint-Hubert Galerijen, Manneken Pis, de befaamde Beenhouwersstraat, de Beurs, het Brouckère plein,...
Einde van de tour bij hotel BLOOM!
Terugkeer naar de plaats van uw keuze per autocar (of individueel vervoer met eigen wagen).