Land: Frankrijk
Beschrijving:

De Franse keuken staat wereldwijd bekend om zijn diversiteit en traditionele streekgebonden smaken. Dat deze ook gewaagd en fantasierijk kan zijn, bewijst deze exclusieve incentive. Op het programma staat er onder andere een unieke kookworkshop met Wout Bru “himself” en een overheerlijke wijndegustatie. Verder kan deze twee- of drie-daagse incentive worden aangevuld met zowel ontspanning als meer sportieve activiteiten, zoals; paardrijden, golfen, een avontuurlijke tocht met quads, een fietstocht doorheen het prachtige landschap van de provence, een beklimming van de falaises, etc..Aan het einde van deze incentive zijn de deelnemers een nieuw gastronomisch hoogtepunt rijker! Een incentive “Koken met Belgisch sterrenchef Wout Bru in de Provence” wordt op maat en volledig naar uw wensen uitgewerkt en aangepast. Deze incentive is geschikt voor kleine groepen vanaf 10 pax tot middelgrote groepen.

Voorbeeldprogramma: 3-daagse incentive

Dag 1:

Vertrek vlucht met Air France naar Marseille.
Aankomst in Avignon & transfer naar het hotel.
Aankomst in hotel Novotel Avignon Centre .
Diner.
Check-in & overnachting.

Dag 2:

Ontbijt in het hotel.
Transfer naar St. Remy de Provence & aanvang begeleide fietstocht.
Wijndegustatie en picknicklunch in Château Romanin.
Bustransfer naar Eygalières.
Kookworkshop met Wout Bru & aansluitend diner.
Terugkeer naar het hotel & overnachting.

Dag 3:

Ontbijt in het hotel.
Check-out (de bagage kan in de bagageruimte opgeborgen worden).
Begeleide wandeling door Avignon met 2 gidsen met aansluitend lunch in restaurant 83 Vernet.
Ophalen bagage & transfer naar de luchthaven van Marseille.
Vertrek vlucht met Air France naar Brussel.