Land: Frankrijk
Beschrijving:

Tijdens deze korte en budgetvriendelijke incentive verblijven de deelnemers in een luxe hotel in hartje Lille, “Hermitage Gantois”. Dit hotel bevindt zich in een voormalig klooster, waarvan alle kamers beschikken over een verfijnde historische atmosfeer met een ongekend comfort. Bovendien staan er een aantal originele activiteiten op het programma en maken de deelnemers op een aangename manier  kennis met het mooie Lille !

Hotel Hermitage Gantois ****Luxe

Het hotel is gelegen in het hart van Lille (Rijsel) tussen het stadhuis, de grandioze Porte de Paris en het belangrijkste plein met de aangrenzende boetieks en winkelcentra. Het hotel bevindt zich op ca. 700 m van de stations Lille Flandres en Lille-Europe. Alle kamers van dit hedendaagse deluxe hotel combineren een verfijnde historische atmosfeer met een ongekend comfort. Alle kamers hebben hun eigen karakter en zijn voorzien van een eigen badkamer met haardroger, sateliet-/kabel-TV, internettoegang, een minibar, een kingsize of tweepersoonsbed, een kluisje en individueel regelbare airconditioning.

Dag 1

aankomst in het hotel en check in
de deelnemers krijgen een glaasje champagne en aperitiefhapjes aangeboden
gastronomisch diner in het hotelrestaurant
overnachting

Dag 2

vrij ontbijt met bubbels in het hotelrestaurant
chocoladeworkshop onder leiding van een professionele chef
driegangenlunch in een restauant in het centrum
vrije tijd om te winkelen, te ontspannen, rond te kuieren in het mooie Lille,...
culinaire wandeling onder leiding van een lokale gids;
Een originele wandeling door Rijsel; De deelnemers krijgen een driegangenmenu in 3 verschillende restaurants. Terwijl men van gerecht naar gerecht wandelt, kan men langs de mooiste kantjes van de stad kuieren en luisteren naar leuke anekdotes en bijzondere verhalen over “Le vieux ville” … Intussen
ontdekt men drie restaurants in Rijsel en hun culinaire kunsten.
terugkeer naar het hotel & overnachting

Dag 3

vrij ontbijt met bubbels in het hotelrestaurant
vrije voormiddag (optioneeel: individueel bezoek aan de "marché de Wazemmes", één van de grootste en drukst bezochte markten van Frankrijk.)
driegangenlunch in een restaurant in het centrum
transfer naar Wambrechies en bezoek aan een jeneverstokerij + degustatie
terugkeer naar België