Athene  is de hoofdstad en grootste stad van Griekenland. Het is het politieke, culturele en economische centrum van het land en is een kosmopolitische metropool. Athene is vooral bekend om haar lange geschiedenis: het oude Athene was een van de eerste democratieën, en wordt beschouwd als een van de grondvesten van de Westerse beschaving. Tegenwoordig bevinden zich in de stad nog altijd historische gebouwen uit de oudheid, zoals het Parthenon op de Akropolis, werelderfgoed. Het merendeel van de gebouwen is echter van vrij recente datum.

Incentive Athene 02

Dag 1

Aankomst op de luchthaven van Athene en transfer naar het hotel waar de deelnemers kunnen genieten van een lekker Grieks diner.

Dag 2

Na een uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel, trekken de deelnemers op ontdekkingstocht in van het centrum van Athene.Ook een bezoekje aan de Acropolis, Niké tempel, het Erechtheion, de Propylae en het impressionante Parthenon staan op het programma! Na een overheerlijke lunch ervaren de deelnemers een "5-zintuigen activiteit" door het oude stadscentrum van Athene, Zie, hoor, ruik, proef en dans!

Incentive Athene 03
Incentive Athene 04

Dag 3

Na een uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel, trekken de deelnemers op naar de haven voor een bezoek van het eiland van Aegina. De deelnemers hebben wat vrije tijd om op het eiland te vertoeven, nadien staat er een eilandtocht met bezoek van de tempel van Aphaia op het programma. Na de lunch in een lokaal restaurant op het eiland, keren de deelnemers terug naar Athene.

Dag 4

Uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel, waarna de deelnemers op bezoek gaan naar Cape Sounion en zijn tempels. Ze zullen hier ook nog heerlijk kunnen lunchen, alvorens naar de luchthaven van Athene gebracht te worden. Terugvlucht naar Brussel.

Incentive Athene 01
Incentive Athene 05