Wandel door de straten van deze intrigerende stad vol geschiedenis!
Middeleeuwse en moderne architectuur wisselen elkaar af in deze wereldstad vol verscheidenheid.
 

Activiteiten gaan van het bezoeken van musea, kastelen en galerieën naar het ontdekken van het bruisende Temple Bar.
 

Een bezoek aan Dublin is dan ook onvergetelijk!

Incentive Dublin 04 3

Dag 1

10.50 Groep komt aan in Dublin Airport waar de Nederlandstalige gids jullie naar de transfer begeleidt.  Rit naar het hotel, check-in

12.45 Afpraak met de gids in de lobby van het hotel voor wandeling door Temple Bar met aansluitend lunch in het Fitzers Restaurant. Daarna vervolg van de city tour per bus met bezoek aan The Old Jameson Distillery en The Guinness Storehouse.
Ongeveer 1/3 van de totale bevolking woont in en rond Dublin, waardoor deze stad steeds in de spotlight staat.  Het is dan ook een compacte stad gevestigd tussen Dublin Bay en de omliggende heuvels. Deze 2 helften worden gesplitst door de Liffey Rivier maar zijn met elkaar verbonden dankzij verschillende bruggen.
In The Guinness Storehouse wordt de geschiedenis van het bekende Guiness bier uiteengezet, deze wordt uiteraard afgesloten met een degustatie.  Vanuit deze locatie heb je de beste uitzichten over Dublin!

18.45 Verzamelen in de lobby voor transfer met de gids naar The Merry Ploughboys voor het avondmaal vergezeld van spetterend  entertainment! The Merry Ploughboys Band zal in deze traditionele Irish Pub de zaal aan het swingen en zingen brengen, iedereen is zelfs uitgenodigd om enkele Ierse danspasjes te zetten! The Riverdance Troupe zal ervoor zorgen dat enkelen uit de groep op het podium hun talenten tonen.  Deze Ierse avond is een absolute must voor iedereen die van de Ierse gezelligheid, muziek en dans houdt.

Transfer naar het hotel voor overnachting

Incentive Dublin 02
Incentive Dublin 01

Dag 2

09.00 Vandaag bezoek aan de prachtige Garden of Ireland, Co Wicklow.  Met de gids bezoeken jullie het Powerscourt House & Gardens waar je de kans krijgt het huis en de tentoonstelling te bezoeken, rond te wandelen in de mooie tuinen of  om voor souvenirs te shoppen.  Hier geniet je ook van schitterende uitzichten over de Enniscree Valley.

Deze middag is er lunch voorzien in de Powerscourt Golf Club.
In de late namiddag gaat de groep weer naar het hotel via de kustroute.  Daar is er even vrije tijd tot we aan onze Traditional Musical Pub-Crawl beginnen onder begeleiding van Ierse muzikanten. Deze zullen moderne en traditionele liedjes zingen terwijl we de traditionele Ierse pubs ontdekken. Hierna maken we ons klaar voor het avondmaal.

19.40 Afspraak met de gids voor een wandeling van 10 minuten naar 1 van Dublins meest bekende restaurants…Brownes Brasserie, met een prachtig zicht op Stephens Green, het bekendste plein van Dublin. De typische Iers maaltijden hebben hier een moderne toets gekregen. Overnachting in het hotel

Incentive Dublin 06 2
Incentive Dublin 03

Dag 3

Vrije tijd in de stad.
12.00 Check-out , de gids wacht jullie daarna op voor de trip naar Dublin’s noordelijke kust.
12.30 Bezoek aan Malahide Castle, een oud fort en tegelijk privé onderkomen gedurende bijna 800 jaar.  De Talbot familie woonde hier van 1185 tot de laatste Lord Talbod stierf in 1973
Het kasteel is ingericht met prachtige meubels en bevat een grote collectie Ierse portret schilderijen.
In het gezellige Onto Cruzzos restaurant in het haventje is er nog een lunch voorzien.
All good things must come to an end... transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht.