Incentive India

 

 

Dompel u onder in dit land rijk aan een uitzonderlijke kleurenpracht. Laat u meedrijven op de melodieën van de sitargitaar en aanschouw de architecturale wonderen, stuk voor stuk pareltjes uit vervlogen tijden. Bezoek kleurrijke markten en dineer op de meest exclusieve locaties. Tijdens deze incentive worden uw medewerkers verrast door schilderachtige taferelen en verwend met allerlei Rajasthaanse delicatessen.

Reeds 5000 jaar wachten de tijdloze schoonheid en mysterie van India om door u te worden ontdekt. Tijdens deze incentive zal u dit dan ook op een fantastische manier gaan doen. Zo gaat u onder andere Chennai verkennen per “tuk-tuk”, dineren op de Indische wateren onder een prachtige sterrenhemel en deelnemen aan een spetterende “snake boat race”. Verder wordt u verrast door de prachtige architectuur en de schilderachtige en feeërieke omgeving waarin deze droom van een incentive zich afspeelt!

Formule 1 - Royal Rajasthan

DAG 1

U vertrekt vanuit Brussel met een directe vlucht van Jet Airways naar Delhi. Laat op de avond arriveert u in de internationale luchthaven van Delhi en wordt u verwelkomd met bloemenslingers. Nadien volgt de transfer naar het hotel waar u een traditioneel fruitig welkomstdrankje aangeboden krijgt tijdens de check-in. Overnachting in Delhi.

DAG 2

Na een overheerlijk ontbijtbuffet maakt u een sightseeing tour van het oude Delhi mee. Eerst wordt Mahatma Gandhi in Rajghat gehuldigd waarna een bezoek per riksja (fietstaxi) aan de kleurrijke markten van Chandni Chowk volgt.  Ook een bezoek aan de grootste moskee van India, Jama Masjid, komt aan bod.


U geniet van een lunch in een stadsrestaurant.
De namiddag krijgt u vrij om te ontspannen en gebruik te maken van de hotelfaciliteiten.  Optioneel: bezoek aan de Qutab Minar, de overwinningstoren.
U kan de luxueuze levensstijl van de Mughal adel ervaren tijdens een uitgebreid diner met als thema “Mughal” op een exclusieve locatie. Overnachting in Delhi.

Incentive India 02

 

Dag 5

U ontbijt in het hotel en vertrekt vervolgens op sightseeing tour in Jaipur. U bezoekt het Amber fort, het stadspaleis en het observatorium.

Nadien volgt iets meer avontuur; met 4X4 Jeeps rijdt u langsheen Dera Amer, een door wildernis omgeven beschermd woud dat zich aan de voet van de Aravali Range bevindt. Op deze exclusieve locatie wordt een wedstrijdje “Elephant Polo” gespeeld, de koninklijke sport.

Achteraf wordt er heerlijk gelunchd. Na de lunch maakt u een “tuk-tuk”-ritje naar de lokale markt waar u allerlei handwerk vindt. U krijgt zelf ook de kans een te onderhandelen.

Het avondmaal in buffetvorm vindt plaats in een plaatselijk restaurant en zal een mix zijn van Rajasthaanse, continentale en chinese keuken. Overnachting in Jaipur.

Dag 6

Een heerlijk ontbijtbuffet wacht u op in het hotelrestaurant. Nadat u hiervan genoten hebt volgt de check-out en het vertrek per autocar naar Samode. Bij aankomst kan u zich verwachten aan een traditionele ontvangst met bijhorend welkomstdrankje.

Nadien krijgt u wat vrije tijd om zich te ontspannen bij het zwembad of gebruik te maken van de wellnessfaciliteiten.

 

Incentive India 08

DAG 3

Na het ontbijtbuffet en de check-out volgt een 6 uur durende rit per autocar naar het schilderachtige Agra. Halverwege wordt een stop gemaakt voor de lunch.

Bij aankomst in Agra: Check-in in het hotel.
De namiddag is gereserveerd voor een bezoek aan het “moderne” wereldwonder, de Taj Mahal.

Deze lange dag wordt afgesloten met een diner in buffetvorm op een exclusieve locatie. U geniet van een dansoptreden en een glaasje wijn. Overnachting in Agra

DAG 4

U begint uw dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. Nadien volgt de check-out, een kort bezoek aan het Agra Fort het vertrek naar Jaipur. Er wordt een stop gemaakt aan een prachtig, gerenoveerd, traditioneel hotel voor de lunch. Een tweede stop wordt gemaakt voor een kopje thee of koffie en een wedstrijdje cricket.

Bij aankomst in Jaipur, wordt men in het hotel verwelkomd op traditionele wijze. De Check-in volgt.
Nadien krijgt u wat vrije tijd om te rusten en zich op te frissen voor het diner in het hotel. Overnachting in Jaipur.

Incentive India 04

 

Rond 17u30 zal een groepje, gekleed in Indische kostuums zich vertoeven in de tuinen van Samode Palace.

Kamelen lopen door een regen van rozenblaadjes en traditionele muziek weerklinkt door het resort. U kan uw ogen de kost geven met spectaculaire dansoptredens en een vuurwerkshow en genieten van de continentale keuken gecomplementeerd door Rajasthaanse delicatessen. Overnachting in Samod

Dag 7

De dag begint met een weelderig ontbijt in het hotel. Daarna staan kamelen klaar om u mee te nemen op een tocht doorheen een aantal dorpjes. Deze tocht eindigt bij een boerderijhoeve, waar u tevens van een overheerlijke lunch kan smullen. Hierna volgt de terugkeer naar het hotel + Check-out. U vertrekt per autocar richting Delhi, waar u dineert in een paleis dat omgetoverd is tot een luxehotel.


Na het avondmaal, rijdt u direct naar de internationale luchthaven van Delhi, waar u aan boord gaat van de vlucht  weer naar Brussel.

Dag 8

Aan boord van de Internationale vlucht Delhi – Brussel
Aankomst te Brussel.

Incentive India 09

Formule 2 - Kerala Kaleidoscope

DAG 1

U vertrekt vanuit Brussel met een directe vlucht van Jet Airways naar Chennai, waar u in de vroege ochtend arriveert. U wordt met bloemenslingers verwelkomd en wordt per autocar naar het hotel gebracht. Tijdens de Check-In kan u proeven van een traditioneel fruitig welkomstdrankje.

Overnachting In Chennai.

DAG 2

Na van een overheerlijk ontbijtbuffet genoten te hebben, gaat u Chennai verkennen per “tuk-tuk”. U houdt een eerste stop bij het Fort Museum, Waar u een hele collectie memorabilia vindt van de Franse en Britse Oost-Indische compagniën en de Raj en Moslim periode. 

Deze “tuk-tuk”-karavaan maakt een tweede stop bij het op één na grootste strand ter wereld; het Marina strand. Hier geniet u van een vers cocosdrankje en zijn ze getuige van het dagelijkse leven van de lokale bevolking.

De volgende bezienswaardigheid op het programma is de San Thome Kathedraal, de laatste rustplaats van de apostel St. Thomas die in 52 AD het Christendom naar India bracht. De “tuk-tuk” maakt een laatste stop bij de Kapaleeswarar tempel, waar u het avond “aarti” (gebed) zal bijwonen. U sluit de dag af met een verfrissend openlucht welkomstdiner waarbij u kan proeven authentieke zuiderse Indische keuken Overnachting in Chennai.

Incentive India 06 3

 

DAG 5

Vrij ontbijt in het resort en vrije tijd om uzelf wat welverdiende rust te geven. Ga zonnebaden op het strand, relaxen bij het zwembad of laat u verwennen met en heerlijke massage! In de namiddag rijdt u per “tuk-tuk” naar het Pennumuda meer om daar met de andere deelnemers uw spieren op de proef te stellen tijdens een “Snake Boat Race”.

Bij aankomst wordt u ontvangen door een traditionele Oost-Indische muziekgroep die de deelnemers mentaal en fysiek een boost geeft en motiveert. Per speedboat wordt men gebracht naar het startpunt van de race. Na een korte demonstratie begint de strijd om de overwinning.

De winnaar wordt bekend gemaakt op een prijsuitreiking achteraf. Nadien volgt een transfer naar het hotel waar u geniet van een overheerlijk diner. Overnachting in Marari.

DAG 6

In de vroege voormiddag zijn er twee optionele activiteiten voorzien; namelijk een yogasessie en een bezoek aan een vissersstadje. Indien gewenst kan men er ook voor kiezen uit te slapen en vervolgens rustig te ontbijten.

Nadien brengt een autocar u naar Allepey, “het Venetië van het Oosten”. Te voet zal u Allepey ontdekken en zal u tal van gebouwen met een interessante architectuur kunnen bezichtigen. De lunch zal plaatsvinden bij een lokale familie.

DAG 3

Deze dag begint zeer vroeg met een vlucht naar Cochin. U wordt opnieuw hartelijk verwelkomd met verse bloemenslingers en vervolgens per autocar gebracht naar woonboten in Allepey. Bij aankomst wordt een vers cocosdrankje geserveerd.

Na de Check-In scheept u in in de woonboten en volgt er een cruise op de wateren van Kerala. Verse zeevruchten worden geserveerd tijdens de lunch aan boord. De cruise wordt verdergezet tot de zonsondergang.

Hierna worden de boten aangemeerd op een geschikte plaats, waarna een diner onder de sterren volgt. Hierbij worden zeevruchten en vis geserveerd. Overnachting aan boord van een woonboot.

DAG 4

Ontbijt op de boten en uitscheping. Daarna volgt een één uur durende rit van Allepey naar Marari. Bij aankomst kan men zich aan een zeer hartelijke verwelkoming verwachten.

Olifanten en een “panchyavadyam” (een vijfkoppig orkest) staan u op te wachten. U krijgt een fruitig cocosdrankje geserveerd en heeft de rest van de dag vrij om te ontspannen op het strand. ’s Avonds dineert u in het hotel. Overnachting in Marari.

 

 

Incentive India 05 2

 

Tegen de avond zal er op het strand een gala diner georganiseerd worden. Daarnaast kan u ook nog eens kijken naar tradtionele volksdansen. Transfer naar het hotel en overnachting in Marari.

DAG 7

Ontbijtbuffet & Check Out. Transfer per autocar naar de luchthaven van Cochin voor de vlucht naar Chennai. Bij aankomst wordt u naar het hotel gebracht waar er kamers voorzien zijn om zich op te frissen, om te kleden,... Vervolgens zal er in het hotelrestaurant een overheerlijke lunch plaatsvinden.

Nadien gaat u op excursie naar Kanchipuram, “De Gouden Stad der Duizenden Tempels”. Kanchipuram staat bekend om haar zijdefabrieken en de architectuur van haar tempels. Op een exclusieve locatie zal het diner worden geserveerd. Hierna volgt een transfer naar de luchthaven naar Chennai.

DAG 8

Aankomst op de luchthaven van Chennai. Inscheping & vlucht naar Brussel. Indien u interesse in deze incentive heeft, kan dit programma steeds heruitgewerkt en aangepast worden naar uw persoonlijke wensen. Al onze programma's zijn namelijk uniek en worden op maat uitgewerkt.

Geïnteresseerd? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie