Land: Letland

Een stad met architectonische hoogstandjes en verschillende bouwstijlen ! 

Een labyrint met kleine, kronkelende steegjes en huizen die bot op elkaar gebouwd werden.

Incentive Riga Latvia 03

Dag 1

Samenkomst in de luchthaven van Brussel en vertrek vlucht.
Aankomst en ontvangst op de luchthaven
Transfer naar het 5 sterren hotel in het centrum van de stad
Exclusive Art Nouveau tour van Riga. In het nieuwe Riga vind je straten vol monumentale Jugendstil gebouwen. Daar dankt Riga zijn bijnaam 'Jugendstilhoofdstad van de wereld' aan. De huizen zijn versierd met nimfen, waterspuwers, dieren, saters en wezens ontsproten aan de fantasie van de architect. Ieder gebouw is daardoor volslagen uniek.
Buffet dinner aan de Rivier Daugava

Dag 2

Ontbijt in het hotel
Crazy Village programma buiten de stad. Crazy village is een enorm open lucht museum. Het is een dorp van 200 jaar geleden waarin wordt geleefd op exact dezelfde manier als toen. De deelnemers wanen zich in de 18e E wanneer ze deelnemen aan diverse workshops. Ze bezoeken ook een hoefsmid, volgen een kerkdienst, nemen plaats in het klasje,..
Lunch in de authentieke taverne “Latvian”
Voortzetting van het Crazy Village programma
Folkloristisch dinner in het bekende Letse specialiteiten restaurant Lido.

Incentive Riga Latvia 01
Incentive Riga Latvia 02
Dag 3

Ontbijt in het hotel
Tranfer naar Jurmala. Dit 150 jaar oude stadje staat in de Baltische staten vooral bekend als kuuroord om de gezonde lucht, het aangename klimaat en geneeskrachtige mineralen. Langs het 32 kilometer lange, witte zandstrand mag niets gebouwd worden, enkel een paar buitenverblijven uit de negentiende eeuw. De deelnemers kunnen hier dus genieten van een heerlijk dagje strand of een spa belevenis naar keuze.
Opera gevolgd door een privaat dinner in de opera. De Letse Nationale Opera beschikt over een beperkt budget, maar wist toch een uitstekende reputatie in Europa op te bouwen als een zeer vernieuwend en frisse groep.

Dag 4

Ontbijt in het hotel
Transfer naar de luchthaven, check in en vertrek vlucht
Aankomst in Brussel