Land: Malta
Beschrijving:

Het rotseiland tussen Sicilië en Tunesië is een ontmoetingsplaats van culturen. Met zijn charmante dorpjes, zonovergoten stranden en schitterende natuur is het een afwisselende bestemming voor uw incentive.

Dag 1

Onze Nederlandstalige gids brengt u naar één van de vele luxueuze hotels die Malta rijk is (onze aanbeveling qua prijs-kwaliteit, is het 5* hotel Le Meridien).       
Op het ruime terras van het hotel krijgt u een welkomstdrankje en hapjes aangeboden.
Overnachting in het hotel.

Dag 2

Na een uitgebreid ontbijtbuffet vertrekt u met een luxe coach naar het zuidelijke deel van het eiland. U maakt een authentieke boottocht door de Blauwe Grot en geniet van de kleurrijke onderwaterflora en het azuurblauwe water. Hierna bezoekt u de megalithische tempels voor een spectaculair uitzicht.
De vis bij de lunch is zeevers.
's Middags bezoekt u de culturele hoogtepunten van de hoofdstad Valetta. Daarna blijft er voldoende tijd over om zelf op ontdekkingstocht te gaan.
's Avonds dineert u op één van de meest romantische plekken van Malta

Dag 3

's Ochtends gaat uw groep per privégullet naar het eiland Gozo. Onderweg geniet u van een frisse duik in de Blue Lagoon.
Op Gozo bezoekt u de Gguantijatempels uit 3600 en 2400 vc. In het pittoreske stadje Victoria smult u van de lunch met Gozitaanse kazen, gedroogde tomaten, olijven, uien en vers Maltees brood. Natuurlijk ontbreken ook de Maltese wijnen niet.
U gaat weer per speedboat naar het hotel. 's Avonds bezoekt u Mdina, de stille stad. U wordt opgewacht door fakkeldragers en dineert in een schitterend gehuisvest restaurant.

Dag 4

In de ochtend winkelt u in Mdina Glass en krijgt u een introductie van verschillende soorten glasblazen. Daarna bezoekt u een prachtige wijngaard en proeft u de verschillende wijnen in de Directors Room.
De lunch wordt voorzien in het gezellige Marsaxlokk waar u ook wat vrije tijd krijgt om rond te kuieren op het marktje.
In de namiddag wordt de vlucht naar Brussel voorzien.