Land: Itali
Beschrijving:

Dag 1

Samenkomst in de vertrekhal van de luchthaven van Zaventem.
13u45: Vertrek vlucht met Brussels Airlines naar Rome (FCO).
15u55: Aankomst in Rome.
Onthaal door een Nederlandstalige gids & korte panoramische tour doorheen het centrum van de stad.
18u00: Aankomst in het hotel & check in. Aan het zwembad krijgen de  deelnemers een welkomstaperitief (prosecco met aperitiefhapjes) aangeboden.
20u00: Diner aan het zwembad van het hotel.
Overnachting

Dag 2

09u00: Samenkomst in de lobby & aanvang van een begeleide stadstour – met bezoeken aan; het pantheon, de Gesù kerk, Plaza Doria, St. Ignasius, Piazza della Rotonda, Sant Andrea della Valle, San Luigi dei Arancesi.
Onderweg zal er een koffiestop worden gemaakt en zal er een lichte lunch plaatsvinden op het terras van het Sangallo Ristorante. www.ristorantesangallo.com .
17u30:  Einde City Tour en aankomst in het hotel.
20u00: Vertrek voor diner in het Trastevere Ristorante Antica Pesa www.anticapesa.it, een stijlvol restaurant geliefd bij internationale beroemdheden.
23u00: Terugkeer naar het hotel.
Overnachting.

Dag 3

09u00: Samenkomst in de lobby & aanvang van een city tour waarbij de volgende bezienswaardigheden worden aangedaan; het Colosseum, Piazzio Campidoglie, Palazzo dei Conservatori, Forum Romanum & de Santa Maria kerk in Aracoeli.
Zowel in de voor- als in de namiddag zal er aan Terazza Caffarelli een koffiestop worden gemaakt. In de buurt zal er een lichte lunch plaatsvinden op het terras van een lokaal restaurant.
17u30:  Einde van de tour en aankomst in het hotel. Tijd om zich op te frissen
20u00: samenkomst in de lobby en vertreknaar het Mecenate Palace voor een diner met een panoramisch uitzicht  over Rome.
23u00: Terugkeer naar het hotel.
Overnachting.

Dag 4

09u00: Samenkomst in de lobby & aanvang van een begeleide stadswandeling met een bezoek aan de highlights van Rome, waaronder de Trevi fontein, San Carlo alle quattro fontane en de aartsbasiliek van Sint-Jan van Lateranen.
Voor de lunch zijn de deelnemers vrij en de hele namiddag hebben zij eveneens ter beschikking om te winkelen of dergelijke.
20u00: samenkomst in de lobby en vertrek naar het restaurant waar er een overheerlijk driegangendiner zal Ristorante Armando geserveerd worden.
23u00: Terugkeer naar het hotel.
Overnachting.

Dag 5

08u45: Check out
09u00: Samenkomst in de lobby & transfer naar Villa Borghese. Bezoek aan het museum & de gallerij.
Transfer naar de Spaanse trappen via Piazza del Popolo.
De lunch zijn vrij voor de lunch en hebben eveneens de namiddag vrij te besteden.
17u30: Transfer naar de luchthaven &  check in.
20u55: Vertrek vlucht met Brussels Airlines naar Brussel-Zaventem.
23u10: Aankomst te Brussel.