Land: Zuid-Afrika

Highlights: Bezoek aan de Tafelberg / kennismaking met de pinguïnkolonie op Boulders Beach / Tocht met powerboats en bezoek aan Cape Point / Gastronomische trip in de Zuid-Afrikaanse wijnstreek / Bezoek aan Robbeneiland

Incentive Zuid Afrika 06 2
 

Dag 1: Vertrek
Avondvlucht naar London. Overstap & vertrek nacht vlucht naar Kaapstad

Dag 2: Aankomst & verwelkoming aan de top van de tafelberg
Aankomst in de vroege ochtend & vrije tijd om uit te rusten. Bezoek aan Tafelberg per kabellift & unieke verwelkoming met een aperitiefje aan de top van dit indrukwekkende natuurfenomeen. Bezoek aan Kaap de Goede hoop, Bo Kaap & het Waterfront. Diner op een unieke locatie aan het strand van Camps Bay. Overnachting.

Dag 3: Beach & avontuur
Bezoek aan het gloednieuwe voetbalstadion van Kaapstad  en kennismaking met de pinguïnkolonie op Boulders Beach in Simon’s town. Adrenalineopwekkende tocht met powerboats & bezoek aan het prachtige Cape Point, waar een welkomstcocktail wordt geserveerd en waar vaak dolfijnen te spotten zijn. Diner in een authentiek Afrikaans Jazz restaurant. Overnachting.

Incentive Zuid Afrika 01 2
Incentive Zuid Afrika 03 2

Dag 4: De wijnstreek
Bezoek aan de Zuid-Afrikaanse wijnstreek per oldtimer. Er worden stadjes zoals Franschhoek & Stellenbosch aangedaan. Wijndegustaties worden voorzien bij verschillende wijnhuizen. Diner op een verfijnde locatie, tussen de wijngaarden. Overnachting.

Dag 5: Nelson Mandela & natuur

Bezoek per jetfoil aan het Robbeneiland, waar in het verleden antiapartheidsstrijders, waaronder Nelson Mandela, gevangen zaten. Bezoek aan de prachtige botanische tuinen van Kirstenbosch. Galadiner op een unieke locatie. Het diner wordt opgeluisterd met een live marimba band. Overnachting.

Dag 6: Vrije dag & vertrek
De deelnemers hebben een vrije dag ter beschikking om te winkelen, te ontspannen of Kaapstad verder te ontdekken. Licht avondmaal in een authentiek & charmant Afrikaans restaurant. Vertrek nachtvlucht naar London.

Dag 7: Aankomst in Brussel
Aankomst in Londen & aansluiting naar Brussel. Aankomst.